23 jaar later, gaat het dan toch weer gebeuren reünie nummer 3 is een feit.

                          


De organisatie heeft er veel zin in en jullie allemaal ook natuurlijk. 
Er is een mooie locatie gevonden, omdat Vreewijk er niet meer is, gaan we nu naar het Fries Congrescentrum Drachten maar om toch wat in de sfeer van de vorige 2 reünie’s te blijven hebben we de reünie in de Vreewijkzaal. Er is nog veel te regelen omdat we weer een prachtig feest willen neer zetten net zoals bij de beide vorige reünie's. We hopen dat jullie je zo snel mogelijk gaan aanmelden i.v.m. allerhande zaken die wij moeten regelen. 

Jullie kunnen je aanmelden op de /contact-informatie pagina van de website, hier vind je ook de verdere informatie. Vermeld goed je gegevens want daar worden je uitnodiging / entree bewijzen heen gestuurd. 
Ken je mensen die ook naar de reünie willen gaan en ze hebben geen Facebook of computer dan kunnen ze zich schriftelijk aanmelden via het volgende adres : Cosy Corner Reünie, Westerstraat 40, 9203 AL Drachten 

De kosten voor de reünie zijn € 15,00 p.p. over te maken op Bankrekening : NL 52 ABNA 0813299713 tnv Cosy Corner Reunie met vermelding van je naam en Reunie Cosy Corner.


De datum staat vast op 20 oktober 2018 , om 20.00 uur willen we beginnen en dan tot een uur of half twee.Adres van het : Fries Congrescentrum Drachten, Oprijlaan 3, 9205 BZ Drachten.