Bezetting:

Hans de Vries - gitaar

Siem de Boer - gitaar, zang

Johan Boxem - drums

Joop Hakse - bas

Jaar:

1980 - 1983

 

Tussen 1978 en 1981 kwamen we frequent bijeen in een wâldboerderij op de grens van de walden..... Als wâldpieken voelden we ons daar prima op ons gemak.

 Optreden Boxum Local Heroes festival 12-11-2016

We traden in die periode ook buiten de Wâlden op, maar de meest bijzondere en warme herinnering hebben we aan een optreden in de grote zaal van Maartenswouden in Drachten. Toentertijd speelden daar de echt "groten der Nederlandse aarde" op. Bij aankomst kregen we veel hulp aangeboden door bewoners, een cadeautje. Speciaal was de bodygardhulp die bij onze apparatuur wilde waken, terwijl wij even wat gingen eten.

Twee uur lang heeft hij roerloos op onze spullen gepast....

Helemaal speciaal werd het toen tijdens het optreden een aan bed gebonden en ogenschijnlijk levenloze bewoner letterlijk tot verrassing van velen opveerde toen we begonnen te spelen.

Hoogtepunt was het bestormen van het podium door vrouwelijke bewoners...... echte fans.... De natte zoenen moesten we op de koop toe nemen........ Onze gitarist kon ze niet zo goed verdragen en stelde zich veilig achter de versterkers..... Een onvergetelijke avond...

Joop Hakze